Bra att veta

 

ljusa-farger-aftonklanninga

Timing

Vi har massor klänningar och det har nämligen inte hänt en enda gång under 3 år, att vi skulle ha sålt alla klänningar. Visst säljer vi många, men vi brukar nog alltid ha åtminstone hälften kvar efter dagens lopp. Detta betyder alltså att mera än 600 klänningar blir kvar varje gång.

Så ingen panik, du kan komma när det passar dig. Om det finns flera människor inne och du inte vill köa eller rusa – ta en paus och kom senare.

Även om räcken verkar vara tomma just vid det tillfället, är detta inte sanningen.  En kund tar vanligtvis med sig ca. 10 klänningar till omklädningsrummet och hennes vän tar 10 till. Tillsammans köper de kanske en klänning och hänger de resterande19 tillbaka på räcket.

Detta betyder alltså att om du har otur och råkar komma in just vid detta ögonblick, kan det vara bråttom, kö och halvtomt. Vid detta tillfälle lönar det sig att komma tillbaka senare.

Vi rekommenderar inte att barn och babyvagnar kommer in i vår outlet! Det kan vara packat, upptaget och skrämmande för små barn.

utvalg_aftonklanningar

Storlekar

Vi hänger alla klänningar i storlekarna S, M, L och XL. Till storlek S hör storlekarna 32 – 36 (bystmått 80 – 90 cm), till storlek M hör storlekarna 38 – 40 (bystmått 90 – 100 cm), till storlek L hör storlekarna 42 – 44 (bystmått 100 – 120 cm) och till till storlek XL hör storlekarna 46 – 52 (bystmått 120 – 140 cm).

Du bör komma ihåg att många av våra klänningar är av olika märken och har därmed olika storlekssystem. Exempelvis franska, spanska och italienska storlekar är två numror mindre än skandinaviska klänningar med samma storleksenhet.

Det lönar sig alltid att ta en titt på själva klänningen och se om den matchar storleksvis med de klänningar du redan äger.  Om det ser ut lovande är det värd att prova!

Vänligen lämna tillbaka alla klänningar du provat till returneringsräcket. Vi försöker hålla någon slags ordning, så att alla kan hitta sin storlek lätt!

TIPS: Är du orolig över din storlek? Mät din bystomkrets på förhand och kolla i vilken räck är närmaste din storlek. Ta först fem klänningar, testa dom och om du inte hittade den rätta, hämta flera.

balklanningar

Omklädningsrum

Hos oss kan du pröva hur många klänningar du vill! Plocka alla de modeller som intresserar dig och prova dem i omklädningsrummet. Omklädningsrummet är gemensamt för alla kvinnor. Om man vill visa klänningen för sin make, kan man alltid komma till butikens sida. Vi brukar i allmänhet ha stolar utsatta för de som skall vara smakdomare.

Om det finns män som vill prova klänningar, så hjälper personalen gärna.

Återlämningräcke

Lämna tillbaka alla de klänningarna som du inte vill ha till återlämningsräcket. Du kan även hitta härliga klänningar i återlämningsräcken – så om du inte hittar det du söker efter i butikssidan så lönar det sig även att kolla i återlämningsräcket!

aftonlanningar_scandinavian

Betala med kort eller kontant

Du kan betala antingen med kontant eller med Visa & MasterCard.

Returnering och ombyte

Vi erbjuder varken returneringsrätt eller bytesrätt. Du bör ta din tid och prova klänningarna i lugn och ro. Kom ihåg att våra priser är så förmånliga att du enkelt kan sälja din känning vidare för samma eller högre pris.

Great selection of evening dresses with bargain prices.